Author Topic: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak  (Read 13478 times)

faisal_moukei

  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 60
  • Ultraman Tiga
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #30 on: January 23, 2011, 12:08:01 PM »
saya ckp,saya akan pegi ke kedai dia mingu dpn.dia jawab 'k'

Elok macam tu.
FYI.. dia kasi alamat dia kat eden macam ni..


"93748 Kuching, Sarawak."

Ringkas gile.. ;D

ex55

  • Lesen B2
  • ****
  • Posts: 36
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #31 on: January 23, 2011, 01:23:23 PM »
tp saya punya x.dia kasi full trus.tingkat 1,jln kwong lee bank,93450,kuching sarawak

afro

  • Lesen L
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #32 on: January 23, 2011, 03:35:16 PM »
Sy baru sms die. masih dlm perbincangan lg. kalau betul, esok atau lusa ay blh tlg usya2. kalau berdasarkan alamat, dlm 10km je dr umah sy

afro

  • Lesen L
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #33 on: January 23, 2011, 04:13:35 PM »
Saya sedikit syak wasangka.....kenapa dia perlu bg alamat esok pagi? xboleh ke bg mlm ni tros? 1 lg, bile sy kata sy tnggal kat kuching, die mcam  xpercaya. die balas sms berbunyi "Kuching, Sarawak?". Ade ke tmpat lain name kuching selain kat srwk?mmmm........ ???

ex55

  • Lesen B2
  • ****
  • Posts: 36
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #34 on: January 24, 2011, 02:00:21 AM »
Saya sedikit syak wasangka.....kenapa dia perlu bg alamat esok pagi? xboleh ke bg mlm ni tros? 1 lg, bile sy kata sy tnggal kat kuching, die mcam  xpercaya. die balas sms berbunyi "Kuching, Sarawak?". Ade ke tmpat lain name kuching selain kat srwk?mmmm........ ???
aik bro.apa lagi?trus pegi tempat dia tu la.hehe.alamat sudah ada.boleh kasi tau kat kita orang nanti pasal tempat tu

ex55

  • Lesen B2
  • ****
  • Posts: 36
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #35 on: January 24, 2011, 02:13:27 AM »
mungkin dia mengantuk kot masa tu bro.tu yg malas taip. :P dan kata kuching sarawak je

faisal_moukei

  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 60
  • Ultraman Tiga
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #36 on: January 24, 2011, 05:44:36 AM »
tp saya punya x.dia kasi full trus.tingkat 1,jln kwong lee bank,93450,kuching sarawak

Salaam,...

Soalnya sekarang...
Poskod mana yg betul nih..? ;D

93748 atau 93450  ......?? ?? ??


Saya sedikit syak wasangka.....kenapa dia perlu bg alamat esok pagi? xboleh ke bg mlm ni tros? 1 lg, bile sy kata sy tnggal kat kuching, die mcam  xpercaya. die balas sms berbunyi "Kuching, Sarawak?". Ade ke tmpat lain name kuching selain kat srwk?mmmm........ ???

Tak perlu ada SEDIKIT syak wasangka...
BANYAK syak wasangka dan prejudis pun takpe ;D
We are talking about our HARD EARNED money..
Bukan duit cetak dari printer... :P

Kalau lebur duit tu, tak menangis jadinye... ? :D

afro

  • Lesen L
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #37 on: January 24, 2011, 05:59:27 AM »
Haa....tepat sekali syak wasangka sy...sampai la ni die xbg2 lg alamat. Sy da sms die 2 kali pg ni utk mntk alamt tp die snyp je. So, conclutionnya saudara-saudari sndri pon tau....

faisal_moukei

  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 60
  • Ultraman Tiga
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #38 on: January 24, 2011, 06:29:29 AM »
Haa....tepat sekali syak wasangka sy...sampai la ni die xbg2 lg alamat. Sy da sms die 2 kali pg ni utk mntk alamt tp die snyp je. So, conclutionnya saudara-saudari sndri pon tau....

Takpe, takpe...
Memang eden dari awal2 dah ada perasaan 99.99% bahawa mamat ni SCAMMER.
Eden tak pelik pun dgn berita ni... ;D

Layankan aje si penipu ni.
Tgk sampai bila dia nak tipu..

Ajak member lain yg duk betul2 kat alamat tu supaya kontek dia dan ajak jumpa.
Kalau betul boleh jumpa, bawak notebook & berukben sekali...
tunjuk kat dia thread ni..
Biar kantoi busuk dia kat situ.. hahahahahah :D

ex55

  • Lesen B2
  • ****
  • Posts: 36
    • View Profile
Re: mencari kedai jual henpon paling murah di kuching sarawak
« Reply #39 on: January 24, 2011, 06:35:26 AM »
tp saya punya x.dia kasi full trus.tingkat 1,jln kwong lee bank,93450,kuching sarawak

Salaam,...

Soalnya sekarang...
Poskod mana yg betul nih..? ;D

93748 atau 93450  ......?? ?? ??


Saya sedikit syak wasangka.....kenapa dia perlu bg alamat esok pagi? xboleh ke bg mlm ni tros? 1 lg, bile sy kata sy tnggal kat kuching, die mcam  xpercaya. die balas sms berbunyi "Kuching, Sarawak?". Ade ke tmpat lain name kuching selain kat srwk?mmmm........ ???

Tak perlu ada SEDIKIT syak wasangka...
BANYAK syak wasangka dan prejudis pun takpe ;D
We are talking about our HARD EARNED money..
Bukan duit cetak dari printer... :P

Kalau lebur duit tu, tak menangis jadinye... ? :D
dia bagi kat aku 93450.ya lah kan.mcm xkena ja dia nih.huh